Portfolio

Den här webbsidan byggde vi tillsammans med designern Anna O. Anna skapade designen, och vi utvecklade hemsidan.

Tibrobyggen

Hälsocenter i Närke är en laserterapi och massagestudio i Örebro. För den här hemsidan har vi gjort designen, utvecklat sajten, skapat loggan, optimerat laddningstiden och mycket mer.

Hälsocenter i Närke

Cathy Evans är en författare från england som bland annat skrivit böckerna: The Wrong’un och The black samurai. Vi designade och utvecklade sidan medan hon stod för bilder och texter.

Cathy Evans

Till den här webbplatsen skapade vi layout och design, samt byggde sidan från grunden. Vi skapade företagets logo och tog fram skräddarsydda ikoner.

Obro media

Detta är en e-handelssida där du kan köpa en bok och prenumerera på nyhetsbrev. Vi har designat och utvecklat hela hemsidan.

Black Samurai

Här hade vi fria händer att designa hemsidan efter företagets grafiska profil. Kunden bidrog med text och informationsinnehåll, och vi tog hand om resten.

Maria Elvi Massage

För Fictionjunkies skapade vi en förbättrad uppdatering av en äldre, omodern hemsida. Tidigare pennyshorts.com är en webbplats där skribenter kan skicka in sina berättelser för publicering.

Fictionjunkies

Yogamara är en lokal yogastudio.

Yogamara

Kunden anlitade oss för att uppdatera och förbättra en existerande hemsida. Till exempel gjorde vi stora delar av webbplatsen responsiv, vi korrigerade och rekonstruerade, och skapade flera nya sidor. Allt detta förbättrade helheten och gav webbplatsen ett ordentligt lyft.

Sandeq fasadskivor

KREATIV DESIGN - BRA PRISER

Uppgradera till e-handel? Lägga till mer funktionalitet? Designa om webbplatsen? Integrera nya funktioner?
Kontakta oss så hjälper vi dig!