Priser

Simple - 7 000kr

Standard - 10 000kr

Advanced - 13 000kr

Om ditt projekt inte passar något av dessa paket, kontakta oss för ett priserbjudande.

Vad är WordPress?

Vi arbetar med WordPress som är den ledande programvaran inom webbutveckling. WordPress driver över 30 procent av alla aktiva webbplatser, och det är en utmärkt plattform för responsiv design och snabba laddningstider. WordPress gör det också enkelt för dig att redigera hemsidan vid behov efter att den är färdig.

Grundläggande SEO

Varje gång vi gör en sökning på Google påverkas sökresultaten av en mängd olika faktorer. Med sökmotoroptimering ökar vi dina chanser att synas när potentiella kunder söker efter dina tjänster eller produkter.

Vissa faktorer är svåra att påverka, som hur många besökare din hemsida har, eller hur många andra pålitliga webbplatser som hänvisar till din hemsida med länkar. Men det finns mycket vi kan göra för att hamna högre i sökresultatlistan, dvs höja rankingen och synas bättre. Ett exempel är att skapa länkar mellan olika sidor på webbplatsen, och jobba in viktiga nyckelord i textinnehållet på hemsidan. Självklart kan vi också hjälpa till med att skapa SEO-anpassat textinnehåll till din hemsida.

Google analytics

Vi ställer in Google Analytics åt dig så att du kan följa hur sajten presterar. Du kan då se viktiga datapunkter som antal användare, avvisningsfrekvens (hur många personer som omedelbart lämnar sidan) och retentionstid (hur länge besökare stannar på sidan).

Låt oss ta hand om din hemsida!

Vi erbjuder ett övergripande ansvar för de sajter som vi bygger, inte bara när det gäller att designa den, utan även underhåll efter lanseringen. Därför erbjuder vi en komplett lösning för service och drift, underhåll av sajten och support. Du kan känna dig trygg med att din webbplats alltid är uppdaterad till den senaste standarden. Att låta vår webbyrå sköta underhållet av sidan är ett frivilligt alternativ, detta krävs inte om du bara vill att vi ska designa den åt dig. För att läsa mer om detta, se vår förvaltning- och underhållssida.

Billiga hemsidor - fasta priser

Vi skapar kreativa, moderna och säkra webbplatser med WordPress. Tveka inte att kontakta oss för konsultation och beställning!